Silverhjärtat!

hejhej! Är med i en tävling på finfina Thea's blogg, http://www.alltforforaldrar.se/theans/ , där man har chansen att vinna ett jätte fint armband. Det man skulle göra är att kopiera texten från hennes inlägg och lägga upp det här. ;

I samarbete med Barncancerfonden och Ronald McDonald Barnfond har by leia designat en kollektion silversmycken för att samla in pengar till att bygga Sveriges femte Ronald McDonald Hus i Uppsala.

Hålet i hjärtat har ett starkt symbolikst värde. Det kan stå för saknad men också för kärlek. Du fyller helt enkelt hålet med det du själv önskar.


Självklart vill jag hjälpa till att sprida kännedom om kollektionen -och framför allt kunskapen om Ronald McDonald Husen. Genom att stödja insamlingen ger vi fler barn möjlighet att bo i en hemlik och trygg miljö med hela sin familj under sjukdomstiden. Att få vära nära sina kära och samtidigt nära sjukhuset.
Det nya Huset i Uppsala kommer att ta emot många barn och ungdommar med cancerdiagnos eftersom Skandionkliniken ska byggas nära Akademiska sjukhuset.


tumadre!

hejhej! Idag har man chansen att vinna lyxiga saker till sina ögonfransar hos Tumadre!

Citerar :

"I dagens lucka har du chansen att vinna lyx till dina ögonfransar: Thomas Roth Long Lashes-kit från Skincity.se, totalt värde 1140:-.


Kitet innehåller:
  • 1st Lashes to Die for the Liner, 1,20 ml – Närande eyeliner som hjälper till att dramatiskt förstärka den synbara fransens naturliga längd, tjockhet och fyllighet när man använder den dagligen.
  • 1st Lashes to Die for the Mascara, 8 ml - En “måste-ha” behandlande maskara som mjukar upp och näringsger fransarna samtidigt som det ger en “to die for” volym och längd och en naturlig böj. Den här vitaminrika formulan penetrerar ner i varje frans för att hjälpa att återuppbygga fransen och förebygga fuktighetsbrist.
  • 1st Lashes to Die for PLATINUM, 2 ml (Halfsize) – Lashes To Die For™ Platinum är en revolutionerande nattlig ögonfransnäring med ett Prostaglandin Analogue Complexsom hjälper till att synbart dramatiskt förstärka den naturliga franslängden, tjockleken och fylligheten på bara 4-8 veckor.



Dagens tävlingsuppdrag:
- Dela detta inlägg på antingen din blogg (låna bild och text) eller Facebook (länka till inlägget i din statusrad). L

- Lämna en kommentar under detta inlägg och svara på följande fråga: ”Vilket är ditt favoritmärke hos Skincity.se?”.

- Kom ihåg att ange din e-postadress, så att jag kan kontakta dig vid eventuell vinst.

- Tävlingen avslutas 15 december 2011 klockan 23.59. Lycka till!"

värsta bra ju!



roomie!

Hejhej! har fått en roomie!


Tage.

Personlig almanacka !

Wooho, MammaMarlie har en skit nice tävling just nu där man kan vinna en gratis almanacka från personligalmanacka.se ! Apnice ju, roligare med en personlig almanacka ju! :)

Om det finns nån mer där ute som vill tävla om den så kan ni bara gå in här och kolla! :)

Och jag vet, måste bli bättre på att uppdatera asså!


Bild från segolstorp förra året ^^

Tjingeling!

hejhej!

hejhej! Har varit en rätt nice dag idag, dock var Linda i gbg :( men annars var det helt ok!

Älskar att behöva gå hem i snöö, woooho!

Skriver mer ikväll, tjing!