Jag vill vinna en Canon 600D

I sommar ska jag åka på språkresa till Torquay, England. Och jag är 100 % säker på att det kommer bli en helt oförglömlig resa och att det kommer bli helt jäkla underbart och superroligt, så där skulle det vara helt underbart att kunna ta bra bilder som verkligen får med hur roligt vi kommer ha det!
Med en Canon 600D skulle jag också fotografera t.ex utflykter som jag brukar göra med mina vänner. Eller när jag är med mitt fotbollslag och spelar cuper! Jag skulle fotografera helt vanliga vardagssituationer, kalas, släktträffar, helt enkelt saker som jag vill ska finnas kvar för alltid!
Jag och min familj reser även en del, och det vore ju jätte underbart att få möjlighet att fota med en bra kamera (även om det krävs mer än bara en bra kamera för att få bra bilder, fotografen måste ju förstå sig på sin kamera också) när man är utomlands i miljöer som man vanligtvis inte är i. Och det skulle bli många, verkligen måånga bilder på mina underbara vänner! :) Men framförallt vill jag kunna dokumentera min språkresa ordentligt, för jag vet att det är en sak som jag bara kommer göra en gång i livet!

Min sommaroutfit:

Ett enkelt vitt linne, en rosa kofta/cardigan över och till det snygga jeans-shorts :) Sen sköna skor till som passar, som i mitt fall, lila converse! :) En enkel men snygg och sval sommaroutfit! Som dessutom är skön :)


Tja!

Idaaaaag ska jag klippa gräset, fota lite till en tävling jag kommer skriva om senare, plugga, ta hand om mina små marsvin mm.

Hinner inte skriva mer nu, ciaociao!